Produsele Apilife Sibiu au ajuns la liderii tarilor europene !

Produsele Apilife Sibiu au ajuns la liderii tariilor europene prezente la summitul din 9 mai de la Sibiu ! Pentru a le mulțumi înalților oaspeți participanți la Summitul european care a avut loc în orașul nostru, Primăria Municipiului Sibiu a pregătit câte un cadou simbolic. Anul acesta Sibiul poartă titlul de Regiune Gastronomică Europeană și am dorit să oferim liderilor statelor europene prezenți în orașul nostru câte puțin din gusturile apreciate ale Transilvaniei de Sud. A fost o onoare și plăcerea noastră să le oferim aceste cadouri simbolice, care să le aducă aminte de Sibiu, orașul gazdă a acestui Summit” (Astrid Fodor, primarul municipiului Sibiu)
Într-un cufăr de lemn pictat manual cu o imagine care reprezintă o latură a Pieței Mari au fost așezate câteva daruri : O sticlă de vin din anul nașterii fiecărui lider în parte ; Salam de Sibiu, un produs de marcă oferit de compania sibiană Scandia
Un cozonac tradițional cu nucă,În cuferele cu bunătăți din Transilvania de Sud au mai fost puse borcănașe cu dulceață de gutui cu nucă, dulceață de vișine, Miere de mană de brad si Ciocoapi  (miere cu ciocolată )produse de catre Apilife Sibiu ; ciocolată de casă și un șervet din borangic brodat manual, toate produse locale.
Fiecare detaliu al cadoului a fost bine pus la punct. Cufărul a fost așezat într-o sacoșă din material textil personalizată cu stema orașului, iar pe o pânză a fost brodat numele fiecărui lider în parte. De asemenea, borcanele au fost personalizate cu o decorațiune brodată cu denumirea orașului Sibiu.

  • mai 13 2019
  • Evenimente
  • Comentariile sunt închise pentru Produsele Apilife Sibiu au ajuns la liderii tarilor europene !