Produs adaugat cu succes in cosul de cumparaturi

Sirop cu miere, goji si propolis 200 ml

18.50lei 25.00lei

4 în stoc

Product Description

 

Mierea

Datorita compozitiei (zaharuri simple, glucoza si fructoza), este direct asimilabila. Mierea contine, in cantitati mici, vitaminele grupului B si vitamina C. De asemenea, mierea contine enzime:invertaza , amilază, catalază, acizi organici: lactic, gluconic, saruri minerale : fier, potasiu,calciu,fosfor.

Recomandari: Mierea stimuleaza pofta de mâncare, faciliteaza digestia, imbunătăţeşte activitatea inimii, ficatului, creste procentul de hemoglobina din sange. Mierea este indicata in cazurile de anorexie, in special la copii. Mierea de albine este de asemenea un bun remediu contra oboselii fizice sau intelectuale. Consumul de miere de albine poate preveni tulburarile de crestere,demineralizarea oaselor.

Propolis

Este indicat la: rinite, faringite, laringite, sinuzite, otite, hipoacuzie, otoscleroza, vegetatii ale urechii, esofagite, gastroduodenite, colite, enterocolite, rectocolite, hemoroizi, bronsite, pneumonii, abces pulmonar, tuberculoza pulmonara, prostatite, hipertrofie benigna de prostata, induratii peniene, anexite, metrite, cervicite, eroziuni de col uterin, fibroame uterine, angiocolite, colecistite, astenie, sindrom de suprasolicitare, insuficienta tiroidiana si paratiroidiana, adenom mamar si hipofizar, conjunctivite, retinite, artrite, lumbago, intoxicatii alcoolice si tabagice, septicemii s.a.m.d.

Goji

Goji se remarcă prin conţinutul crescut de antioxidanţi, în special carotenoide.

Complexul de vitamina B din goji au un efect benefic şi asupra sănătăţii cardiovasculare, mai ales in cazul aritmiilor cardiace sau hipertensiune arterială.

Fructele goji sunt o sursă bogată de fibre (3 grame la o porţie de 28 grame de fruct), care ajută în procesele de detoxifiere .

Fructul con?ine ingrediente bogate în  gluten  (glutenul  este lichidator foarte important al celulelor si a radicalilor liberi totodata acesta este un aminoacid care este transformat în organism în gluten peroxidaza, un antioxidant puternic.)