INFORMATII GENERALE
Prin site intelegem colectia de informatii obtinuta prin accesarea adresei de web www.apilife.ro Acest site este intretinut si administrat de:
S.C. APILIFE RO SRL, J32/732/2012, CUI RO 30555810, cu sediul social in Sibiu, Bd. Mihai Viteazu , nr 17/34, judet Sibiu, Romania, e-mail:apilifesibiu@gmail.comwww.apilife.ro
Datorita volumului mare de informatii si a conditiilor impuse de catre producatori, caracteristicile si disponibilitatea produselor prezentate in acest site se pot schimba fara o notificare prealabila.
GRESELI DE TIPARIRE/EDITARE
S.C. APILIFE RO SRL isi rezerva dreptul de a anula comanda respectiva si de a anunta clientul in cel mai scurt timp posibil despre eroarea aparuta.   Prin urmare ne asumam sa anuntam personal clientul (telefonic) de eventualitatea acestor schimbari.
PROMOTII SI CONCURSURI
Noi S.C. APILIFE RO SRL ne stabilim singuri regulamentele promotiilor si ale concursurilor pe care le organizam. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta eventualilor participanti numai prin intermediul site-ului propriu. De promotii beneficiaza doar acele comenzi care respecta intocmai regulile afisate pe site. De asemenea promotiile se aplica doar comenzilor care sunt inregistrate de catre companie in perioada de timp in care promotia este valida si numai in limita stocului disponibil.
Nu garantam disponibilitatea pe stoc a produselor pentru promotie si o putem intrerupe sau anula in orice moment fara nici o notificare prealabila.
PRETUL PRODUSELOR de pe site-ul apilife.ro
Preturile sunt afisate pe site in lei si anume: LEI (RON) cu TVA.
TERMENUL DE VALABILITATE, GARANTIA SI SERVICE-UL PRODUSELOR
Produsele care sunt comercializate prin acest site au termenul de valabilitate, garantia si/sau service-ul oferite acestora de catre producator. Nu se poate invoca garantia in conditiile utilizarii improprii sau incorecte a produsului. Garantia si/sau service-ul se va solicita direct producatorului sau reprezentantilor legali specializati ai acestuia pe baza facturii de achizitie.
In maxim 48 de ore de la livrarea produsului, in cazul depistarii unor probleme de functionare, clientul poate solicita in scris S.C. APILIFE RO SRL returnarea produsului/produselor, numai in ambalajul original (in cazul unuiprodus alimentar, conditia este ca din acest produs sa nu se fi consumat) si impreuna cu originalele documentelor tranzactiei respective (factura). In acest caz, acestuia i se poate inlocui respectivul obiect cu unul identic sau – daca acest lucru nu este posibil – poate primi inapoi suma platita pentru acel obiect.
Produsele alimentare au obligatoriu mentionat termenul de valabilitate, iar produsele electrocasnice beneficiaza de certificat de garantie de 24 luni din momentul achizitionarii produsului.
DECLINAREA GARANTIILOR
S.C. APILIFE RO SRL isi exprima in mod explicit declinarea oricarei garantii pe care un utilizator o poate invoca in urma folosirii serviciilor site-ului www.apilife.ro De asemenea, S.C. APILIFE RO SRL nu ofera nici o garantie in cazul oricaror consecinte care pot aparea, cauzate de nefunctionarea serviciilor, intarzierea informatiilor sau securitatea aplicatiilor sale.
COLETELE NERIDICATE SI RETURNATE
Clientul, nu este exonerat de obligatia de plata a facturii in cazul in care, produsele sunt trimise si neridicate in termen de 5 zile de la S.C. APILIFE RO SRL. Cheltuielile cauzate de expedierea tur-retur, vor fi evidentiate si adaugate la factura comenzii returnate fara un motiv intemeiat. In acest caz S.C. APILIFE RO SRL isi rezerva dreptul de a cere plata integrala a facturii cat si a cheltuielilor de curier tur – retur. Daca clientul isi dovedeste reauacredinta in efectuarea unor comenzi pe site www.apilife.ro pe care din motive neantemeiate nu le achita, ne rezervam dreptul de a nu mai oferi acestui client produse decat cu conditia platii in avans a contravalorii comenzii si a taxelor de transport.
DAUNE DE TRANSPORT
Daca din nefericire, produsele primite se dovedesc a avea daune din cauza transportului, clientul este obligat sa reclame aceste daune la apilifesibiu@gmail.com. Reclamatiile referitoare la coletele expediate se primesc in 24 de ore de la livrare . De asemenea se va face o sesizare si curierului care a transportat respectivul colet.
TAXE SUPLIMENTARE
Pretul final platit de client este format din pretul produsului si cheltuielile de expeditie daca este cazul.
DREPTURILE DE AUTOR
Continutul acestui website – texte, imagini, logo-uri, elemente grafice, sunt proprietatea SC APILIFE RO SRL si sunt aparate de legea drepturilor de autor(Legea nr.8/1996). Folosirea fara acordul SC APILIFE RO SRL a oricaror din elementele enumerate anterior se pedepseste conform legilor in vigoare.
De asemenea SC APILIFE RO este proprietatea marcii ”COCKTAIL APICOL” , marca fiind inregistrata laOSIM prin Certificatul de inregistrare Nr. 132558
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor
TEL INFO – CONSUMATOR: 0800-080999 – linie gratuita, telefonul consumatorului 0219551