Pentru ca dumneavoastra sa puteti efectua o comanda în magazinul nostru virtual, iar noi să o procesam cat mai rapid, trebuie sa parcurgeti cateva etape.

Dacă totuși nu vă descurcați, ne puteti contacta oricand la următorul număr de telefon: 0745.795.196 sau 0751.768.143 sau prin email la: apilifesibiu@gmail.com

In momentul in care v-ati hotarat asupra produsului faceti click pe „Adauga în Cos” si din acel moment veti beneficia pe tot parcursul comenzii de tabelul cu ceea ce ati cumparat cât și suma totală a coșului de cumparaturi. Chiar si ulterior efectuarii comenzii acest tabel poate fi modificat prin renuntare sau adaugare dupa necesitatile Dumneavoastra tastand “actualizeaza cantitatile”.

La final tastați “Finalizeaza comanda” și apoi completați formularul cu datele dvs de contact, și alegeti modalitatea de trimitere a coletului respective Fan Courier, Urgent Cargus sau Posta Romana.

Produsele se vor achita în sistem ramburs sau prin Ordin de plată înaintea livrării coletului.

Plata transportului va revine dvs.

Comanda se va trimite în maxim 3 zile lucrătoare. Dacă produsele dvs nu mai sunt pe stoc vă vom contacta.

Costul transportului pe Fan Courier este de 20 lei pt comenzile sub 300 lei. La comenzi cu valori peste 300 lei transportul este gratuit.

Pentru comenzile livrate in afara Romaniei, cumparatorul va achita in avans valoarea comenzii si contravaloarea transportului.

Multumim.

4wr3sf5