Food Revolution Day 2017 – Ambassador’s United

Echipa Apilife Sibiu a participat Sambata, 20 Mai 2017 la Gradina Vlahiia din Snagov, la evenimentul Food Revolution Day 2017 – Ambassador’s United parte din cel mai mare eveniment de educatie alimentara la nivel mondial, dedicat copiilor si parintilor.
Fundatia Jamie Oliver’s Food Foundation a fondat in anul 2012 Food Revolutions Ambassadors Program, cu viziunea de a galvaniza o deja existenta comunitate de iubitori ai gurmanderiilor si hranei sanatoase, intr-o miscare cu un scop. Principalul scop al programului este acela de a construi o miscare a carei voce colectiva sa devina puternica si sa poata aduce schimbari pozitive pentru a reduce impactul bolilor legate de alimentatie pentru generatiile actuale si cele ce vor sa vina.
Acest eveniment a fost organizat de catre Gabriella Pascaru Bisi & Arta Gustului – Ambasador Food Revolution Romania – o campanie initiata de Jamie Oliver, blogger culinar gourmet si specialist in comunicare.
In cadrul standului Apilife Sibiu, participantii au putut degusta si achizitiona Cocktailurile apicole pt cresterea sistemului imunitar; Sortimentele de miere; Siropurile apiterapeutice si nu in ultimul rand Apipralinele terapeutice.
Evenimentul a fost o reusita si datorita implicarii si profesionalismului dnei Gabriella Pascaru Bisi caruia i multumim si i dorim succes si in continuare.

  • mai 23 2017
  • Evenimente
  • Comentariile sunt închise pentru Food Revolution Day 2017 – Ambassador’s United