Sort By:

Ingrediente:

Miere de păducel, polen crud de păducel, tinctură de păducel.

e-225 gr

17.46lei

Proprietati terapeutice: Aronia conține substante active si celelalte componente esențiale în forma lor naturală, în special polifenolii și vitamine niacina, riboflavina (B2), acid folic, vitaminele E, A, K, precum și minerale: potasiu, iod și fosfor.

12.00lei
-10%

Proprietati terapeutice: Catina, sau “ginsengul romanesc” contine cea mai mare cantitate de vitamina C, mai mult decat macesul si de zece ori mai mult decat citricele.

15.00lei 13.46lei
Proprietati terapeutice: Marele atu al coacăzelor îl constituie cantitatea mare de vitamina C pe care o contine (de trei până la patru ori mai mare decât la portocale), de antioxidanţi (de două ori mai mare decât la afine), plus dublul cantităţii de potasiu din banane. Conțin de asemenea vitaminele A, B1, B2, B6, PP, microelemente precum calciu, fosfor, fier, brom, zinc, flavonoizi, betacaroten, acizi organici și uleiuri volatile.
12.00lei

Continut: miere si ginseng pulbere

12.00lei
-4%

Proprietati terapeutice: Cu un continut mare de vitamina C, beta caroten, vitamina B si altele, GOJI are toate elementele necesare organismului uman. Este un antioxidant puternic, un tonic si o sursa de energie si de vitamine.

14.00lei 13.46lei