Al III-lea Congres de Apiterapie – 2010

In perioada 29 oct-1 nov a avut loc la RIN Grand Hotel, in sala Berlina, al treilea Congres de Apiterapie cu participare internationala, insotit de desfasurarea unei interesante expozitii, Api-Expo (unde si noi am avut un stand care a fost asaltat de vizitatori, perfectandu-se numeroase contracte), si este urmat luni de activitatile unui Atelier Practic .

In afara de participarea mai multor reputati specialisti din Romania, atat teoreticieni, cat si practicieni, evenimentul se bucura si de prezenta mai multor nume prestigioase din strainatate: Dr. Verica Milojkovic (Serbia), Presedinte al Societatii Sarbe de Apiterapie, Dr. Noriko Hattori si Dr. Kenji Ichihara (Japonia) de la Laboratorul de Biologie Moleculara al Gifu Pharmaceutical University, Prof. Dr. Sanjeev Sood (India) de la Dayanand Ayurvedic College si Antonio Couto (Portugalia), co-fondator al Bees for Life.

Trebuie semnalata si participarea in cadrul festivitatii de deschidere a doamnei Monica Tatoiu. Domnia sa este una dintre povestile de succes in lupta cu cancerul prin intermediul apiterapiei, reteta sa cu laptisor de matca facand valva in mass-media in ultimele luni.