Proprietati terapeutice: Marele atu al coacăzelor îl constituie cantitatea mare de vitamina C pe care o contine (de trei până la patru ori mai mare decât la portocale), de antioxidanţi (de două ori mai mare decât la afine), plus dublul cantităţii de potasiu din banane. Conțin de asemenea vitaminele A, B1, B2, B6, PP, microelemente precum calciu, fosfor, fier, brom, zinc, flavonoizi, betacaroten, acizi organici și uleiuri volatile.

12.00lei

Product Description

Beneficiile oferite de aceste fructe sunt mutiple:
  • întărirea sistemului imunitar,
  • corectarea anumitor probleme de vedere,
  • prevenirea proceselor de îmbătrânire, neutralizând radicalii liberi (pot avea efecte pozitive şi în tratarea bolii Alzheimer),
  • ajută la creşterea oaselor şi dezvoltarea ligamentelor,
  • stimulează formarea ţesuturilor,
  • ameliorarea oboselii.
Recomandari: Se folosesc la tratarea artritei, a pietrelor la rinichi, a gutei, problemelor pulmonare.În plus, un nou studiu arată că acestea sunt excelente pentru combaterea durerilor musculare, asociate cu efortul fizic.
Deoarece au conținut redus în zaharuri, coacăzele pot fi consumate si de catre diabetici.