Produs adaugat cu succes in cosul de cumparaturi

MIEREA – PROPRIETATILE FARMACOLOGICE, EFECTE , ACTIUNI

Mierea, un aliment natural, are multe proprietăţi medicale interesante, proprietăţi terapeutice sau curative ca:

  • antibacterian,
  • antibiotic,
  • anti-carii (mierea hrăneşte gingiile, ajutând la o mai bună hrănire a dinţilor),
  • antiinflamator,
  • biostimulator (furnizează cea mai bună energie pentru celulele vii),
  • curativ (mierea poate vindeca mai multe boli, chiar dacă ea este considerată mai ales “adjuvant”),
  • depurativ (ajută mecanismele de detoxifiere; mierea conţine multă fructoză care ajută in mod direct mecanismele energetic ale ficatului; un ficat sănătos înseamnă o mai bună detoxifiere biochimică),
  • emolient (datorită capacităţii sale de a atrage apa),
  • energetic (carbohidraţii din miere ard uşor şi cel mai adesea, când este destul oxigen, până la apă şi CO2, astfel că nu rămân reziduuri),
  • emulsionant al grăsimilor (datorită acizilor conţinuţi),
  • imunostimulant (furnizează multă energie „uşoară” celulelor albe din sânge, bioflvonoidele acţionează direct ca imunostimulente),
  • stimulează reglarea epiteliilor, endoteliilor şi a membranelor celulare,
  • laxativ (mierea este higroscopică; reglează flora intestinului gros; ajută pancreasul şi ficatul să funcţioneze mai bine, aceste organe vor produce atunci mai multe sucuri digestive),
  • nutritiv (carbohidraţii din miere ajută la construirea ţesutului conjuctiv),
  • tonic cardiac,
  • regenerativ pentru ţesutul conjuctiv,
  • vindecă plăgile.

Sunt foarte mulţi oameni în lume care datorită acestor proprietaţi au fost vindecaţi de diverse afecţiuni.

dr. ing. Cornelia Dostetan Abalaru