(Română)

Ingrediente: Miere de salcam,Nuca
Utilizare:1-2 lingurite de 2 ori pe zi dimineata si la pranz

15.00lei

Product Description

Sorry, this entry is only available in Romanian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Acest produs este pe langa un desert gustos 100% natural si unul sanatos.
Daca proprietatiile mierii de salcam vi le-am enumerat la sortimentele de miere, acum este randul sa va impartasim beneficiile consumului de nuca.
Astfel nuciile contin  proteine (15 g/ 100 g), grăsimi sănătoase (60 g), fibre (2,4 g), antioxidanţi, precum şi multe vitamine (A, B, C, E şi P) şi minerale (sodiu, potasiu, calciu, magneziu, clor, fosfor, sulf, fier, cupru, zinc şi iod). 
Dintre cele mai cunoscute si importante proprietăţi ale nucilor enumeram pe cea avută asupra funcţiilor cerebrale, anticii  declarand  nucile alimentele creierului.
Cercetarile recente au reliefat faptul ca, consumul frecvent de nuci previne apariţia atacului vascular cerebral
De asemenea acestea ameliorează bolile de stomac şi intestine: ulcere, dispepsii, iritaţii, diaree, constipaţie, reglează funcţiile endocrine, fiind utile în caz de tulburări ale hipofizei şi insuficienţă suprarenală, tulburări de ciclu menstrual, dar şi la menopauză. 
Tot nucile protejează sănătatea oaselor şi a dinţilor, datorită conţinutului bogat de fosfor.