(Română) Food Revolution Day 2017 – Ambassador’s United

Sorry, this entry is only available in Romanian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Echipa Apilife Sibiu a participat Sambata, 20 Mai 2017 la Gradina Vlahiia din Snagov, la evenimentul Food Revolution Day 2017 – Ambassador’s United parte din cel mai mare eveniment de educatie alimentara la nivel mondial, dedicat copiilor si parintilor.
Fundatia Jamie Oliver’s Food Foundation a fondat in anul 2012 Food Revolutions Ambassadors Program, cu viziunea de a galvaniza o deja existenta comunitate de iubitori ai gurmanderiilor si hranei sanatoase, intr-o miscare cu un scop. Principalul scop al programului este acela de a construi o miscare a carei voce colectiva sa devina puternica si sa poata aduce schimbari pozitive pentru a reduce impactul bolilor legate de alimentatie pentru generatiile actuale si cele ce vor sa vina.
Acest eveniment a fost organizat de catre Gabriella Pascaru Bisi & Arta Gustului – Ambasador Food Revolution Romania – o campanie initiata de Jamie Oliver, blogger culinar gourmet si specialist in comunicare.
In cadrul standului Apilife Sibiu, participantii au putut degusta si achizitiona Cocktailurile apicole pt cresterea sistemului imunitar; Sortimentele de miere; Siropurile apiterapeutice si nu in ultimul rand Apipralinele terapeutice.
Evenimentul a fost o reusita si datorita implicarii si profesionalismului dnei Gabriella Pascaru Bisi caruia i multumim si i dorim succes si in continuare.

  • May 23 2017
  • Events
  • Comments Off on (Română) Food Revolution Day 2017 – Ambassador’s United